Van 10 april tot 22 mei 2014 hadden we ons bijgebouw ingericht als een tijdelijk restaurant op een bijzondere locatie in Leidsche Rijn. Tijdelijk, want we waren maar 7 avonden open. Zo heb je een restaurant en zo was het ook weer weg: een pop-up restaurant dus.

De formule
- Eén menu per avond (kiezen hoefde niet)
- Vrijwillige bijdrage voor een driegangenmenu met welkomstdrankje en koffie/thee
- Mooie wijnen geselecteerd door de Proeftafel in Zeist
- Vaste begintijd: 19.00 uur
- Vaste eindtijd: 22.00 uur
- Alle gasten aan één tafel
- Maximaal 14 gasten
- Intieme ambiance, leuke sfeer, lekker eten
Het bleken bijzondere ontmoetingen van allemaal leuke mensen uit Leidsche Rijn, Utrecht en omgeving. En wij (de koks Frank, Lies, Eva, Arie, Lonieke en Kees en de serveersters Laura, Suzanne, Lieke, Rian, Malouke, Taissia en Eva) deden het met plezier.
Lees ook de blog van Ingrid Koppelaar over het pop-up restaurant
Openingsdagen Restaurant
Datum | Menu | Kok | Bediening |
---|---|---|---|
vrijdag 11 april | kaasfondue | Frank Hoek | Suzanne, Laura |
vrijdag 25 april | indische rijsttafel | Lies de Hart en Eva Vink | Lieke |
vrijdag 9 mei | kaasfondue | Frank Hoek | Taissia, Malouke |
zaterdag 10 mei | lentemenu met gerookte zalm en gegrilde lamskoteletjes | Arie Uyterlinde en Lonieke Castelijn | Rian, Malouke |
vrijdag 16 mei | kaasfondue | Frank Hoek | Lieke, Eva |
zaterdag 17 mei | stoofschotel van grote grazers | Kees Dijkman | Lieke |
donderdag 22 mei | kookstudio | Frank Hoek |