Leidsche Rijn: en toen

Leidsche Rijn: de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland. Een stadsdeel aan de westrand van Utrecht, waar over een paar jaar 100.000 mensen wonen. Meer dan in steden als Leeuwarden of Zwolle. En elke dag in verandering.

In het begin was het raar om ergens te wonen, waar je je buren niet kent en waar je geen bekenden tegen komt bij de supermarkt.  En met allemaal nieuwe geluiden ’s nachts. We hoorden even nergens meer bij.

Maar al snel bleken ook hier leuke mensen te wonen en fiets je in 20 minuten naar ‘de stad’. En dat wordt nog korter als de fietsbrug straks klaar is. En Leidsche Rijn is spannend: zoals een jong kind je elke dag verrast met een nieuw kunstje, zo is Leidsche Rijn ook volop in ontwikkeling. Nieuwe wijken, nieuwe wegen, restaurants, bioscoop, winkelcentra, activiteiten, parken. Kortom elke dag is er wel weer iets gegroeid.

We genieten van de rust en ruimte, van het groen en het schitterende Maximapark, van ons leuke buurtrestaurant, van ons huis en de tuin en natuurlijk van de Groenedijk. We willen niet meer terug.

mei 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *