Hoe het begon

In november 2012 verhuisden we van Utrecht Oost naar Leidsche Rijn. Van een van de meeste populaire buurten van de stad naar de grootste vinex-locatie van Nederland. We hadden net ons vakantiehuisje in de Ardennen verkocht en waren op zoek naar de ruimte van het platteland en de levendigheid van de stad. En met plaats voor een moestuin en een grote knutselschuur. Dus kijk je op Funda naar huizen in Utrecht met > 1000m2 grond. En dan blijken de meeste hits gelegen te zijn in Leidsche Rijn.
In Oost wandelden we naar de schouwburg, lieten we de hond uit in het Wilhelminapark, konden kiezen uit talloze restaurantjes en fietsten we naar Rhijnauwen. Een bruisende buurt door de vele studenten, kleine winkels, musea en bedrijvigheid. En niet te vergeten prachtige huizen en sfeervolle straten.
Maar het was er ook druk en vol. Passen en meten om je auto kwijt te raken, veel baksteen, je keek bij de buren op het bord. Veel ons soort mensen, maar vooral niet meer spannend. Het werd tijd voor iets anders: we wilden een zwengel aan ons leven geven. Een nieuw avontuur, het bed opschudden.

En zo kwam dus Leidsche Rijn in beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *